O nama

Mi smo marketinška agencija s višegodišnjim iskustvom u kreativnom osmišljavanju, produkciji i distribuciji komercijalnih sadržaja na svim platformama oglašavanja. Naš dinamični tim profesionalaca već 25 godina stvara i razvija projekte širokom spektru klijenata. Kreativnost, iskrenost, profesionalnost i fleksibilnost naše su odlike koje su prepoznali brojni partneri ukazujući nam svoje povjerenje. Zauzvrat, mi našu zahvalnost iskazujemo i dokazujemo kvalitetom, brzinom, znanjem i iskustvom te inovativnim i personaliziranim pristupom svakoj kampanji i svakom klijentu.

 

Težimo da svaki vaš i naš projekt bude originalan i poseban kako bi opravdao Multusovu misiju jer – Vaš proizvod uvijek zaslužuje više!

 

Aktivnosti agencije usmjerenu su kroz razne oblike tržišnog komuniciranja:
– Oglašavanje na HTV-u (zakup prodajnog prostora na HTV1 i HTV2 u svim segmentima programa prema važećem Cjeniku prodaje oglasnog prostora s općim uvjetima.
– Oglašavanje na TV kućama s nacionalnom koncesijom – RTL, NOVA TV prema posebnim paketnim ponudama na bazi buđeta za određenu kampanju.
– Oglašavanje na kablovskim televizijama MaxTv-u i Sport klubu prema posebnim ponudama.
– Oglašavanje na radijskim postajama s nacionalnom i lokalnom koncesijom prema posebnim ponudama
– Idejno i grafičko rješenje, izrada, umnožavanje i postava jumbo plakata na području Republike Hrvatske.
– Oglašavanje u tiskovinama – posebne ponude za oglašavanje u Jutarnjem i Večernjem listu

 

Idejno rješenje, pripreme i izradu marketinških rješenja (spotovi, TV reportaže, emisije pod pokroviteljstvom – za elektronske medije, jumbo plakate i tisak, radimo sami.