Web dizajn

Profesionalni dizajn internet stranice omogućava jednostavan pregled i brzo pronalaženje sadržaja, te će ispuniti zadovoljstvom nove posjetitelje i zadržati stare, navodeći ih na daljnju komunikaciju i ponovni posjet. Grafičko oblikovanje sadrži obradu fotografija, izradu grafičkih elemenata, animacija, te bannera i ikona. Kvalitetan, originalan i prepoznatljiv web design suvremena je marketinška potreba.

 

Redizajn internet stranica udahnuti će novi život postojećem web sajtu i donijeti snažni poslovni zamah privlačeći nove zainteresirane posjetitelje. Nakon suglasnosti o strukturi web stranica izrađujemo design internet stranica sa zadanim ciljevima od Vas, a koje se odnose na odabir boja, na dojam koji se želi postići web stranicama, Vaš vizualni identitet. Vrlo rado ćemo Vam pomoći da razradite svoju zamisao.

 

Možemo zajedno osmisliti strukturu, odabrati najkorisnije podatke (tekst, slike, video i audio materijal) i ponuditi Vam jedan ili više prijedloga dizajna. Web Design stranica se odnosi na odabir boja, kompoziciju elemenata internet stranice, animacije, module. S ciljem izrade modernih, dobrih i kvalitetnih web stranica pridržavamo se slijedećih načela:

 

– Brzina učitavanja: razumna uporaba grafičkih elemenata, naglasak na korištenju vanjskih stylesheet-ova i programskih skripti
– Cjelovita i intuitivna navigacija: navigacija kroz web site mora biti cjelovita i čim jednostavnija za korisnika.
– Kompatibilnost sa platformama i preglednicima: optimizacija web stranica za različite operativne sustave, najpopularnije preglednike i hardverske platforme, ujednačen raspored i vizualni design: nastojimo proizvesti pregledne i jednostavne web stranice dizajnirane u skladu s vizualnim identitetom tvrtke.